Autoliften
Autoliften van STAPRO

Een goederenlift met een hefmast is de meest eenvoudige goederenlift welke vaak bij kleinere afmetingen wordt toegepast. Dit type goederenlift plaatsen wij vaak in combinatie met de nodige machineafscherming. Daarnaast kunnen wij dit type goederenlift ook in een bouwkundige schacht plaatsen. Met onze aangepaste besturing en veiligheidsvoorzieningen kunnen we deze goederenlift zelfs zonder afscherming plaatsen om de ruimte zo efficiënt mogelijk te benutten.

Onze autoliften

Wat kunt u verwachten bij STAPRO?

Bij STAPRO staat deskundigheid en het totaalpakket centraal. Dat betekent dat u vanaf offerte tot aan het onderhoud lang na plaatsing kunt rekenen op de vakkundigheid van STAPRO. Om de volledige situatie in beeld te krijgen, bezoeken wij u op locatie om uw vragen te beantwoorden en de locatie van de goederenlift te beoordelen. Hier worden direct de eerste metingen verricht, die van belang zijn voor het ontwerp van de goederenlift.

Bij het ontwerp van uw goederenlift met hefmast maken wij gebruik van onze eigen engineering met de nieuwste 3D cad software. Hiermee zorgen wij voor een ontwerp op maat voor uw bedrijf. Op het moment dat het ontwerp compleet is, kunnen we de plaatsing inplannen. Ook na het installatie moment zijn wij de ideale partner voor service en onderhoud, wat wij voor al onze klanten beheren.

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan.

Meer infomatie

Vul het onderstaande formulier in, we nemen zo snel mogelijk contact met u op.