De oprichting van Stapro

In 2016 heeft Stijn Ansems Stapro opgericht. Na zijn afgeronde studie Werktuigbouwkunde is hij tijdens zijn periode als engineer bij een machinebouwbedrijf werkzaam geweest, waar hij zich vooral met de ontwikkeling en innovatie van machines bezighield. Besloot Stijn om in zijn vrije avonduren al reparaties en kwaliteitsverbeteringen toe te passen aan bestaande machines in bekende kring. Na enkele maanden dit deeltijd te hebben gedaan, werd dit al snel een fulltime eenmanszaak.

Omdat hij destijds voorzag dat vooral in de logistieke sector veel processen geautomatiseerd zouden gaan worden en omdat vooral in de goederenliften een kwaliteitsslag en efficiëntieslag gemaakt konden worden, is de focus hiernaar uitgegaan. Later konden deze heftechnieken ook toegepast worden in autoliften en dit was een mooie uitbreiding voor het bedrijf.

Vanaf 2017 is het eerste personeelslid bijgekomen, waarna het bedrijf nu eind 2022 bestaat uit 10 vaste werknemers en 2 parttime werknemers. De ambitie is om in de toekomst het team nog verder uit te breiden. Op dit moment staat er nog een mooie vacature open voor een project engineer.

De visie en meteen ook de kracht van Stapro is dat we voor iedere klant een specifiek op maat gemaakte lift produceren, zodat deze ook perfect in hun situatie toe te passen is. Dit geldt zowel voor goederenliften als autoliften. Hierom staan goede communicatie met klanten en vakmanschap op de werkvloer hoog in het vaandel.

Offerte aanvragen

Vul het onderstaande formulier in, we nemen zo snel mogelijk contact met u op.