Goederenlift

Kies voor kwaliteit met STAPRO goederenliften, volledig ontwikkeld en geproduceerd in Nederland. Modulair ontwerp voor elke situatie. 

goederenlift magazijn

Goederenliften

Goederenliften

Een STAPRO goederenlift is de ideale oplossing om uw goederen veilig, efficiënt en snel tussen twee of meerdere verdiepingen te verplaatsen.

Benieuwd welk type het best geschikt is voor uw situatie?

Neem gerust contact op met onze specialisten voor een passend advies. Kies voor kwaliteit met STAPRO goederenliften.

Wat zijn uw voordelen van een STAPRO goederenlift?

Unieke techniek

De goederenliften van STAPRO hebben een innovatieve en unieke techniek. Hierdoor zijn ze stabieler, veiliger en hebben ze minder onderhoud nodig.

In Nederland geproduceerd

Alle STAPRO goederenliften worden volledig in Nederland door STAPRO geproduceerd. U heeft dus direct contact met de specialisten die uw lift bouwen en installeren.

Hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs

STAPRO hanteert hoge kwaliteitsnormen tijdens de productie van uw goederenlift. Hiervoor gebruiken wij enkel onderdelen van de beste kwaliteit. Daarnaast koopt u bij STAPRO altijd direct bij de fabrikant. Hierdoor bent u zeker van de beste prijs.

Betrouwbaar en lange levensduur

Door de hoge kwaliteitsnormen van STAPRO gaat uw goederenlift langer mee en is deze betrouwbaarder.

De zelfdragende goederenlift van STAPRO heeft een volledig zelfdragende liftschacht. Hierdoor is dit type goederenlift gemakkelijk en snel te plaatsen zonder bouwkundige aanpassingen. Bij STAPRO produceren wij alle liften volledig op maat. Daardoor zijn ze altijd optimaal geschikt voor uw situatie.

Goederenlift

Met een hoge hefkooi

Kleine goederenlift

Met een lage hefkooi

Goederenlift buiten

Met dichte liftschacht

Goederenlift

Tegen een systeemvloer

De kolomlift of hefmast goederenlift van STAPRO maakt gebruik van een kolom of hefmast. Hiermee kunnen uw goederen efficiënt verplaatst worden tussen verschillende verdiepingen.  Dit type lift staat bekend om zijn compacte bouwvorm. Hierdoor is hij perfect geschikt voor kleine ruimtes of in een bouwkundige schacht.

Dit type kan ook volledig door ons op maat geproduceerd worden. Daardoor zijn STAPRO goederenliften geschikt voor iedere situatie.

Goederenlift

In een bestaande liftschacht

Goederenlift

met een dubbele hefmast

Goederenlift

in een kleine ruimte

Goederenlift

met hold to run bediening

Volledig in Nederland ontwikkelde en geproduceerde goederen liften

Een STAPRO goederenlift wordt geheel in Nederland in onze eigen fabriek ontwikkeld en geproduceerd. Hierdoor zijn al onze liften van hoge kwaliteit. Door ons slimme modulaire ontwerp zijn de goederenliften in vrijwel alle afmetingen en met veel opties uitvoerbaar.

Daarnaast kunt u ook kiezen uit een van onze standaard modellen. Deze kunnen wij snel en efficiënt produceren.

stapro liften hoofdkantoor
goederenlift

Goederenlift met techniek van de toekomst

De STAPRO goederenliften zijn verkrijgbaar met een volledig elektrische aandrijving. Er wordt dan geen gebruik gemaakt van hydraulische onderdelen. Deze innovatieve manier van aansturen met frequentieregeling heeft veel voordelen.

Zo werkt hij sneller, stiller en schoner dan een hydraulische goederenlift. Ook bespaart u op het onderhoud en is het stroomverbruik lager. Hierbij maken wij enkel gebruik van  onderdelen met zeer hoge kwaliteit. Hierdoor bent u verzekerd van een extra lange levensduur.

Geen bouwkundige aanpassingen

Een zelfdragende goederenlift van STAPRO heeft een zelfdragende liftschacht. Hierdoor zijn er meestal geen bouwkundige aanpassingen nodig. Dit bespaart u tijd en geld.  Ook hebben de zelfdragende liften van STAPRO hebben een zeer lage bouwhoogte. Hierdoor is een liftput niet noodzakelijk en kan er ook met een bijgeleverde oprijplaat gewerkt worden. 

De besturing en aandrijving is op een slimme manier geïntegreerd. Dit zorgt ervoor dat een aparte machinekamer overbodig is. De liftschacht kan uit meerdere losse delen opgebouwd worden. Daardoor is het zelfs mogelijk om de lift door een gat in de verdiepingsvloer te plaatsen.

goederen lift
lift voor goederen met hefmast

Prijs van een goederenlift

De kosten van een goederen lift zijn voornamelijk afhankelijk van de afmetingen en het hefvermogen. Daarnaast is de prijs ook afhankelijk van de benodigde hefhoogte en extra opties. Bent u benieuwd wat een goederenlift kost voor uw situatie? Neem dan nu contact op voor een vrijblijvende offerte. We helpen u graag verder. 

Bij STAPRO koopt u direct van de fabrikant. Daarom garanderen wij u de beste prijs.

Goederen lift geschikt voor elke locatie

De STAPRO goederenlift met hefmast is opgebouwd uit losneembare modules. Dit maakt hem zeer geschikt voor plaatsing in kleine ruimtes, bestaande liftschachten of door een smalle vloeropening. Onze zelfdragende goederenlift kan ook uit losse delen worden gemaakt. Hierdoor is hij geschikt voor iedere locatie. 

Al onze goederen liften, goederenheffers en plateauliften zijn volledig plug-and-play voor geassembleerd. Dit maakt de installatie op locatie zeer snel en makkelijk. Vaak al binnen 1 dag.

goederenlift afmetingen
goederen lift

Veilige goederenlift

Onze STAPRO zelfdragende goederenliften of goederenheffers worden volgens de nieuwste richtlijnen en normen ontworpen en geproduceerd. Hierdoor verzekeren wij u van de veiligste werkomgeving. Daarnaast worden al onze liften met een CE-certificaat geleverd en gekeurd. Dit zorgt ervoor dat een extra liftkeuring niet verplicht is.

Onze liften worden altijd geleverd met uitgebreide documentatie met een onderhouds- en keuringsboek. Hierdoor houden wij de veiligheid ook na plaatsing op het hoogste niveau. Voor de bescherming van uw goederen kunt u kiezen voor een lage of een hoge hefkooi. Met een hoge hefkooi zijn uw goederen altijd maximaal beschermd.

Krijg persoonlijk advies over de STAPRO goederenliften

Voor een vrijblijvende offerte of meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze ervaren vakmensen vertellen u met trots alles over de mogelijkheden van onze goederenliften en goederenheffers. Daarna geven ze u graag een passend advies.

Indien u bij ons een goederenlift aanschaft komen wij hem op locatie inmeten en een bouwcontrole uitvoeren. Vervolgens tekenen onze engineers hem volledig in 3D uit. De tekeningen worden voor de productie altijd met u doorgesproken. Zo weten we zeker dat alles volledig naar wens is.

Uw goederenlift wordt eerst  geproduceerd in onze eigen fabriek in Nederland. Daarna kan hij op locatie geïnstalleerd worden. Hiervoor beschikt STAPRO over eigen monteurs. Deze monteurs zijn allemaal in het bezit van de nodige certificaten en VCA. 

Ook na de installatie kunt u altijd op ons rekenen. Zo geven wij minimaal 1 jaar volledige garantie. Ook kunnen wij het keuren en onderhoud van uw goederenlift verzorgen indien gewenst.

goederenlift

Daarom kiest u voor een goederenlift van STAPRO

Goederenliften reviews

De STAPRO Goederenliften krijgen van 4 klanten een gemiddelde score van 5 uit 5.
Wil je weten waarom ze zo tevreden zijn? Bekijk dan onze reviews hier!

Vrijblijvend gesprek?

STAPRO direct benaderen

Offerte aanvragen

Vul het onderstaande formulier in, we nemen zo snel mogelijk contact met u op.