Goederenliften

Kies voor kwaliteit met STAPRO goederenliften, volledig ontwikkeld en geproduceerd in Nederland. Modulair ontwerp voor elke ruimte. 

Goederenliften

Zelfdragende goederenlift en
Hefmast goederenlift

Een STAPRO goederenlift is de ideale oplossing om uw goederen veilig, efficiënt en snel tussen twee of meerdere verdiepingen te verplaatsen. Benieuwd welke goederen lift het best geschikt is voor uw situatie? Neem gerust contact op met onze specialisten voor een passend advies.
Kies voor kwaliteit met STAPRO goederenliften.

Wat zijn uw voordelen van een STAPRO goederenlift?

Unieke techniek

De goederenliften van STAPRO hebben een innovatieve en unieke techniek waardoor ze stabieler zijn, veiliger zijn en minder onderhoud nodig hebben.

Uw goederenlift in Nederland geproduceerd

Alle STAPRO goederenliften worden volledig in Nederland door STAPRO geproduceerd. U hebt dus direct contact met de specialisten die uw goederenlift bouwen en installeren.

Hoge kwaliteit goederenliften tegen een scherpe prijs

STAPRO hanteert hoge kwaliteitsnormen bij de productie van uw goederenlift en gebruikt alleen A-Kwaliteit componenten. Daarnaast koopt u een goederenlift bij STAPRO direct van de fabrikant zonder tussenhandelaar.

Betrouwbare goederenliften met lange levensduur

Door de hoge kwaliteitsnormen bij STAPRO gaat uw goederenlift langer mee en is deze betrouwbaarder.

De zelfdragende goederenlift van STAPRO heeft een volledig zelfdragende liftschacht. Hierdoor is dit type goederenlift gemakkelijk en snel te plaatsen zonder bouwkundige aanpassingen.  Al onze zelfdragende goederenliften worden geheel op maat door ons geproduceerd zodat ze optimaal geschikt zijn voor uw situatie.

Goederenlift

Met een hoge hefkooi

Kleine goederenlift

Met een lage hefkooi

Goederenlift

Met dichte liftschacht

Goederenlift

Tegen een systeemvloer

De kolomlift of hefmast goederenlift van STAPRO maakt gebruik van een kolom of hefmast om uw goederen tussen de verschillende verdieppingen te transporteren. Door de compacte bouwvorm is dit type goederenlift ook perfect geschikt voor in kleine ruimtes of in een bouwkundige schacht. Dit type goederenlift kan volledig door ons op maat geproduceerd worden zodat de goederenlift geschikt is voor elke situatie.

Goederenlift in een bestaande liftschacht

Goederenlift met een dubbele hefmast

Goederenlift in een kleine ruimte

Goederenlift met hold to run bediening

Volledig in Nederland ontwikkelde en geproduceerde goederen liften

Een STAPRO goederenlift is van hoge kwaliteit en wordt geheel door STAPRO liften ontwikkeld en geproduceerd in Nederland. Door het slimme modulaire ontwerp van de STAPRO goederenlift kunnen onze goederen liften in vrijwel alle afmetingen en met veel opties uitgevoerd worden. Het is daarnaast ook mogelijk om te kiezen uit een van onze standaard modellen welke snel en efficiënt geproduceerd kunnen worden.

Goederenlift met techniek van de toekomst

De STAPRO goederenliften zijn verkrijgbaar met volledig elektrische aandrijving en zijn dus zonder hydraulische componenten. Door de innovatieve volledig elektrische aansturing met frequentieregeling zijn deze liften stiller, sneller en schoner dan bijvoorbeeld een hydraulische goederenlift. Daarnaast bespaart u op onderhoudskosten en is het stroomverbruik lager. Door het gebruik van A-Kwaliteit componenten bent u verzekerd van een lange levensduur van de goederenlift.

Geen bouwkundige aanpassingen

Doordat de STAPRO zelfdragende goederenlift een zelfdragende liftschacht heeft zijn er meestal geen bouwkundige aanpassingen nodig. Daarnaast hebben de STAPRO zelfdragende goederenliften een zeer lage bouwhoogte waardoor een liftput niet noodzakelijk is en er met een bijgeleverde oprijplaat gewerkt kan worden. Ook de besturing en aandrijving is op een slimme manier geïntegreerd waardoor een aparte machinekamer overbodig is. De liftschacht kan zelfs uit meerdere losse delen worden opgebouwd zodat deze door een gat in de verdiepingsvloer kan worden geplaatst. De bouwkundige aanpassingen voor een STAPRO zelfdragende goederenlift zijn daardoor minimaal waardoor u kosten bespaard.

Lift voor goederen met techniek van de toekomst

Prijs van een goederenlift

De afmetingen en het hefvermogen bepalen voor het grootste deel de kostprijs van de goederen lift. Daarnaast is de goederenlift prijs ook afhankelijk van de benodigde hefhoogte en extra opties. 

Voor een vrijblijvende offerte en prijzen van onze goederenliften kunt u altijd contact met ons opnemen. 

Omdat u bij STAPRO een goederenlift direct van de producten koopt heeft u altijd de beste prijs voor uw goederenlift. 

Goederen lift geschikt voor elke locatie

De STAPRO goederenlift met hefmast is opgebouwd uit losneembare modules en daardoor zeer geschikt om te plaatsen in kleine ruimtes, een bestaande liftschacht of door een smalle vloeropening. Ook onze zelfdragende STAPRO goederen liften kunnen uit losse modules gemaakt worden waardoor dit type goederen lift voor elke locatie geschikt is. 

Al onze goederen liften, goederenheffers en plateaulift goederen zijn volledig plug-and-play voor geassembleerd, zodat de installatie op locatie snel en makkelijker verloopt. Vaak is dit al in 1 dag. 

Veilige goederenlift

Onze STAPRO zelfdragende goederenliften of goederenheffers worden volgens de nieuwste richtlijnen en normen ontworpen en geproduceerd zodat u verzekerd bent van de veiligste werkomgeving. Daarnaast worden al onze goederenliften met een CE certificaat geleverd en gekeurd waardoor een extra liftkeuring niet verplicht is.

Om de veiligheid ook na plaatsing op het hoogste niveau te houden wordt bij al onze goederenliften uitgebreide documentatie met een onderhoud en keuringsboek geleverd. Verder kan er gekozen worden voor een lage hefkooi of een hoge, oftewel geheel afgeschermde hefkooi om ook uw goederen maximale bescherming te bieden.

Krijg persoonlijk advies over de STAPRO goederenliften

Voor een vrijblijvende offerte of meer informatie over de mogelijkheden van onze STAPRO goederenliften of goederenheffers kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze ervaren vakmensen geven u graag een passend advies.

Indien u bij ons een goederenlift aanschaft komen wij de goederenlift op locatie inmeten en een bouwcontrole uitvoeren. Daarna tekenen onze engineers de goederenlift volledig in 3D uit. De tekeningen worden voor productie altijd met u doorgesproken om er zeker van te zijn dat alles volledig naar wens is.

Na het produceren van de goederen lift in onze eigen fabriek in Nederland kan de goederenlift op locatie geïnstalleerd worden. Voor installatie op locatie beschikt STAPRO over eigen monteurs welke in bezit zijn van de nodige certificaten en VCA. Ook na installatie kunt u op ons rekenen. Zo zit er op al onze goederenliften minimaal 1 jaar volledige garantie en kunnen wij ook het onderhoud en keuren van uw goederenlift verzorgen indien gewenst.

Waarom STAPRO?

Vrijblijvend gesprek?

STAPRO direct benaderen

Offerte aanvragen

Vul het onderstaande formulier in, we nemen zo snel mogelijk contact met u op.