Elektrische goederenlift

Kies voor kwaliteit met STAPRO elektrische goederenliften, volledig ontwikkeld en geproduceerd in Nederland. Modulair ontwerp voor elke ruimte. 

Goederenlift elektrisch

Goederenlift elektrisch

De STAPRO goederenliften zijn verkrijgbaar met volledig elektrische aandrijving. Onze volledig elektrisch aangedreven goederenliften bevatten geen hydraulische componenten. Hierdoor zijn onze elektrische goederenliften stil, schoon en duurzaam. Daarnaast zijn deze goederenliften stabieler en zijn de onderhoudskosten lager. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem direct contact op.

Wat zijn uw voordelen van een STAPRO elektrische goederenlift?

Onderhoudsarm

Door het elimineren van hydraulische onderdelen heeft een volledige elektrische goederenlift minder onderhoud nodig en is het onderhoud voordeliger.

Stil en schoon

Het ontbreken van een hydraulische pomp en hydraulische olie geeft minder vervuiling en minder geluid.

Unieke techniek

De goederenliften met hefmast van STAPRO hebben een unieke techniek waardoor ze stabieler zijn en minder onderhoud nodig hebben.

Duurzaam

Volledig elektrische goederenliften verbruiken minder stroom.

Elektrische goederenliften van STAPRO

Techniek van de toekomst

Door de innovatieve aansturing met frequentieregeling zijn onze volledig elektrische liften stiller, sneller en schoner dan bijvoorbeeld hydraulische goederenliften. De volledig elektrische goederenliften van STAPRO zijn doorontwikkeld vanuit de conventionele hydraulische goederenliften. Hierbij hebben wij alle nadelen van een hydraulische goederenlift geëlimineerd en de voordelen behouden.
goederenlift elektrisch
elektrische goederenlift

Hoge stabiliteit

Door de innovatieve techniek met soft start en stop, loopt een goederenlift elektrisch geheel vloeiend. Hierdoor blijven hoog opgestapelde producten netjes op hun plaats liggen. De elektrische goederenliften van STAPRO zijn voorzien van een directe ophangen waardoor deze goederenliften ook tijdens belading met zware producten stabiel op hoogte blijven en er geen hoogteregeling nodig is. Of een goederenlift elektrisch of hydraulisch aangestuurd wordt kan dus impact hebben op het gehele bedrijf.

Onderhoudsarm​

De onderhoudsintervallen kunnen digitaal uitgelezen worden. Zo wordt er precies op het juiste moment onderhoud gepleegd. Dit bespaart onnodige kosten. Het is zelfs mogelijk om het onderhoud op afstand uit te lezen. Door het ontbreken van hydraulische componenten is het onderhoud daarnaast ook voordeliger en minder tijdrovend. Voor STAPRO goederenliften worden alleen Europese kwaliteitsonderdelen van A merken. Zo bent u verzekerd van een lange levensduur en hoge betrouwbaarheid.
goederen lift
goederenlift met volledige afscherming

Stil en duurzaam

Volledig elektrische goederenliften hebben geen pomp nodig en zijn daardoor een stuk stiller. Door het ontbreken van deze pomp en de frequentiegeregelde aandrijving, hebben elektrische goederenliften ook een lager stroomverbruik. Ook hoeven er geen olie en filters meer verwisseld te worden. Hierdoor zijn volledig elektrische goederenliften schoon en duurzaam. Benieuwd naar de kosten? Vraag direct een offerte aan.

Daarom kiest u voor een elektrische goederenlift van STAPRO.

Vrijblijvend gesprek?

STAPRO direct benaderen

Offerte aanvragen

Vul het onderstaande formulier in, we nemen zo snel mogelijk contact met u op.