Palletliften

Op zoek naar een palletlift? Wij bieden op maat gemaakte liften. In Nederland geproduceerd. Hoogste kwaliteit. Energiezuinig.

Palletliften

Palletliften

STAPRO palletliften zijn de ideale oplossing om uw pallets efficiënt, veilig en snel tussen verdiepingen te verplaatsen. Voor een volledig automatisch pallettransport kunnen de palletliften van STAPRO worden uitgerust met een rollen- of kettingbaan. Dit bespaart kostbare tijd van uw werknemers. Deze liften van STAPRO zijn geschikt voor alle type pallets en kunnen geheel naar wens geproduceerd worden. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw situatie? Neem dan nu contact op met onze specialisten!

Wat zijn de voordelen?

Volledig in Nederland geproduceerd

: Zowel de palletlift als de rollenbaan wordt door STAPRO in Nederland geproduceerd. U hebt dus direct contact met de specialisten die uw lift produceren en installeren.

Veiliger en minder onderhoud

De palletliften van STAPRO hebben een unieke techniek. Hierdoor zijn ze veiliger en stabieler. Daarnaast hebben ze minder onderhoud nodig.

Totaal oplossing

STAPRO ontwikkelt en produceert zowel de palletliften als rollenbanen en kettingbanen. Hierdoor is het gehele systeem perfect op elkaar afgestemd.

Hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs

Voor de productie van uw palletlift en rollenbaan hanteren wij zeer hoge kwaliteitseisen. Ook gebruiken wij enkel onderdelen van de beste kwaliteit. Omdat u direct van de fabrikant koopt kunnen wij scherpe prijzen hanteren.

Onze palletliften

Een palletlift op maat

Bij STAPRO begrijpen wij dat elke situatie uniek is. Daarom worden al onze palletliften volledig op maat gemaakt. Dit maatwerk zorgt ervoor dat onze liften geschikt zijn voor alle type pallets. Daarnaast zorgt ons maatwerk voor de meest efficiënte en kostenbesparende oplossing voor u. Elk bedrijf hanteert een eigen transportproces. Een maatwerk palletlift van STAPRO is zonder problemen te integreren in elk bestaand transportproces.

goederen lift
goederenlift elektrisch

Volledig geautomatiseerd

De STAPRO palletlift is volledig geautomatiseerd, dit maakt hem zeer tijdbesparend. Ook kunnen al onze palletliften uitgerust worden met een rollenbaan. Deze rollenbaan biedt een uitstekende bufferzone voor de pallets. Naast een rollenbaan kunnen ze worden uitgerust met een kettingbaan, invoerstation of draaitafel. Voor de afscherming van de machine kunnen er veiligheidshekwerken en lichtschermen worden toegevoegd.

Volledig in Nederland ontwikkeld en geproduceerd

Bij STAPRO ontwikkelen en produceren wij alle onderdelen van een palletlift. Van de lift zelf tot aan de rollenbaan en machineafscherming. Alles wordt door ons geproduceerd in onze fabriek in Reusel. Door deze eigen productie hebben wij altijd alle onderdelen op voorraad. Hierdoor kunnen wij zo snel en efficiënt mogelijk te werk gaan.

Krijg persoonlijk advies

Wilt u graag meer informatie of een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan gerust contact op met onze ervaren vakmensen voor een passend advies. Zodra u bij ons een palletlift aanschaft, komen wij hem op locatie inmeten en een bouwcontrole uitvoeren. Daarna tekenen onze engineers hem volledig uit in 3D. Deze tekeningen spreken we voor de start van de productie met u door. Zo weten we zeker dat alles volledig naar wens is.

Na het produceren van de palletlift in onze eigen fabriek in Nederland wordt hij op locatie geïnstalleerd. Hiervoor beschikt STAPRO over eigen monteurs die in bezit zijn van de nodige certificaten en VCA. Ook na de installatie kunt u op ons rekenen. Daarnaast kunnen wij het onderhoud en keuren van de lift verzorgen, indien gewenst.

Daarom kiest u voor een palletlift van STAPRO

Vrijblijvend gesprek?

STAPRO direct benaderen

Offerte aanvragen

Vul het onderstaande formulier in, we nemen zo snel mogelijk contact met u op.