Hefmast goederenlift
Goederenliften met hefmast

Een STAPRO goederenlift is de ideale oplossing om uw goederen veilig, efficiënt en snel tussen twee of meerdere verdiepingen te verplaatsen. Onze goederenliften met hefmast zijn perfect om te plaatsen in kleine ruimtes of in een bestaande liftschacht. Afhankelijke van uw situatie en wensen plaatsen wij extra afscherming en toegangsdeuren op de verdiepingen.

Onze hefmast goederenliften

Volledig in Nederland ontwikkeld en geproduceerd

Een STAPRO goederenlift met hefmast is van hoge kwaliteit en wordt geheel door STAPRO liften ontwikkeld en geproduceerd in Nederland. Door het slimme modulaire ontwerp van de STAPRO goederenlift met hefmast kunnen deze liften in vrijwel alle afmetingen en met veel opties uitgevoerd worden. Bij grote afmetingen kunnen er zelfs meerdere hefmasten met elkaar gekoppeld worden. Het is daarnaast ook mogelijk om te kiezen uit een van onze standaard modellen welke snel en efficiënt geproduceerd kunnen worden.

Een kosten besparende goederenlift

Doordat de STAPRO goederenlift met hefmast geen liftschacht nodig heeft is dit in veel gevallen een voordelige oplossing. Ook hebben de STAPRO goederenliften met hefmast een lage bouwhoogte waardoor een liftput niet noodzakelijk is en er met een bijgeleverde oprijplaat gewerkt kan worden. De besturing en aandrijving is op een slimme manier geïntegreerd waardoor een aparte machinekamer overbodig is. De bouwkundige aanpassingen voor een STAPRO goederenlift met hefmast zijn daardoor minimaal waardoor u kosten bespaard.

Geschikt voor elke locatie

De STAPRO goederenlift met hefmast is opgebouwd uit losneembare modules en daardoor zeer geschikt om te plaatsen in kleine ruimtes, een bestaande liftschacht of door een smalle vloeropening.

Alle modules zijn volledig plug and play geassembleerd zodat de installatie op locatie snel en makkelijker verloopt.

Techniek van de toekomst

De STAPRO goederenliften met hefmast zijn verkrijgbaar met volledig elektrische aandrijving en zijn dus zonder hydraulische componenten. Door de innovatieve volledig elektrische aansturing met frequentieregeling zijn deze liften stiller, sneller en schoner. Daarnaast bespaart u op onderhoudskosten en is het stroomverbruik lager. Door het gebruik van A-Kwaliteit componenten bent u verzekerd van een lange levensduur van de goederenlift.

Veiligheid voorop

Onze STAPRO zelfdragende goederenliften worden volgens de nieuwste richtlijnen en normen ontworpen en geproduceerd zodat u verzekerd bent van de veiligste werkomgeving. Daarnaast worden al onze goederenliften met een CE certificaat geleverd en gekeurd waardoor een extra liftkeuring niet verplicht is.

Om de veiligheid ook na plaatsing op het hoogste niveau te houden wordt bij al onze goederenliften uitgebreide documentatie met een onderhoud en keuringsboek geleverd. Verder kan er gekozen worden voor een lage hefkooi of volledig afgeschermde hefkooi om ook uw goederen maximale bescherming te bieden.

Krijg persoonlijk advies over de STAPRO goederenliften

Voor een vrijblijvende offerte of meer informatie over de mogelijkheden van onze STAPRO goederenliften kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze ervaren vakmensen geven u graag een passend advies.

Indien u bij ons een goederenlift aanschaft komen wij de goederenlift op locatie inmeten en een bouwcontrole uitvoeren. Daarna tekenen onze engineers de goederenlift volledig in 3D uit. De tekeningen worden voor productie altijd met u doorgesproken om er zeker van te zijn dat alles volledig naar wens is.

Na het produceren van de goederenlift in onze eigen fabriek in Nederland kan de goederenlift op locatie geïnstalleerd worden. Voor installatie op locatie beschikt STAPRO over eigen monteurs welke in bezit zijn van de nodige certificaten en VCA. Ook na installatie kunt u op ons rekenen. Zo zit er op al onze goederenliften minimaal 1 jaar volledige garantie en kunnen wij ook het onderhoud en keuren van uw goederenlift verzorgen indien gewenst.

Meer infomatie

Vul het onderstaande formulier in, we nemen zo snel mogelijk contact met u op.