Zelfdragende goederenlift
Zelfdragende goederenlift

Een STAPRO goederenlift is de ideale oplossing om uw goederen veilig, efficiënt en snel tussen twee of meerdere verdiepingen te verplaatsen. Onze zelfdragende goederenliften zijn perfect om te plaatsen midden in een ruimte of als er geen bevestigingsmogelijkheden zijn aan het gebouw of de verdieppingsvloer. De vrijstaande liftschacht van een STAPRO zelfdragende goederenlift kan worden afgewerkt met veiligheidsgaas of dichte panelen naar uw wensen

Zelfdragende STAPRO goederenliften

Maximale stabiliteit

De STAPRO zelfdragende goederenlift is voorzien van een zelfdragende liftschacht met dubbelzijdige ophanging. Dit zorgt er voor dat deze lift zeer stabiel is, zelfs bij grote afmetingen. Doordat het zelfdragende liftframe helemaal vrijstaand en stand-alone kan worden toegepast is de goederenlift later zelfs nog eenvoudig te verplaatsen. De STAPRO zelfdragende goederenliften worden volledig geassembleerd in de STAPRO liften fabriek zodat de installatie op locatie snel en makkelijk verloopt.

Geen bouwkundige aanpassingen

Doordat de STAPRO zelfdragende goederenlift een zelfdragende liftschacht heeft zijn er meestal geen bouwkundige aanpassingen nodig. Daarnaast hebben de STAPRO zelfdragende goederenliften een zeer lage bouwhoogte waardoor een liftput niet noodzakelijk is en er met een bijgeleverde oprijplaat gewerkt kan worden. Ook de besturing en aandrijving is op een slimme manier geïntegreerd waardoor een aparte machinekamer overbodig is. De liftschacht kan zelfs uit meerdere losse delen worden opgebouwd zodat deze door een gat in de verdieppingsvloer kan worden geplaatst. De bouwkundige aanpassingen voor een STAPRO zelfdragende goederenlift zijn daardoor minimaal waardoor u kosten bespaard.

Techniek van de toekomst

De STAPRO zelfdragende goederenliften zijn verkrijgbaar met volledig elektrische aandrijving en zijn dus zonder hydraulische componenten. Door de innovatieve volledig elektrische aansturing met frequentieregeling zijn deze liften stiller, sneller en schoner. Daarnaast bespaart u op onderhoudskosten en is het stroomverbruik lager. Door het gebruik van A-Kwaliteit componenten bent u verzekerd van een lange levensduur van de goederenlift.

Volledig in Nederland ontwikkeld en geproduceerd

Een STAPRO zelfdragende goederenlift is van hoge kwaliteit en wordt geheel door STAPRO liften ontwikkeld en geproduceerd in Nederland. Door het slimme modulaire ontwerp van de STAPRO zelfdragende goederenlift kan deze lift dan ook in vrijwel alle afmetingen en met veel opties uitgevoerd worden. Het is daarnaast ook mogelijk om te kiezen uit een van onze standaard modellen welke snel en efficiënt geproduceerd kunnen worden.

Waarom STAPRO?

Vrijblijvend gesprek?

STAPRO direct benaderen

Meer infomatie

Vul het onderstaande formulier in, we nemen zo snel mogelijk contact met u op.