Schaarliften

Een schaarlift van STAPRO is de perfecte oplossing om uw voertuigen of goederen snel, efficiënt en veilig tussen twee of meerdere verdieppingen te verplaatsen. Bent u benieuwd welke schaarlift het best passend is voor uw situatie? Neem dan contact op met één van onze specialisten voor een passend advies op maat.

Schaarliften

Schaarliften

Een schaarlift van STAPRO is de perfecte oplossing om uw voertuigen of goederen snel, efficiënt en veilig tussen twee of meerdere verdieppingen te verplaatsen. Bent u benieuwd welke schaarlift het best passend is voor uw situatie? Neem dan contact op met één van onze specialisten voor een passend advies op maat.

Wat zijn uw voordelen van een STAPRO schaarlift?

In Nederland geproduceerde schaarlift

Alle STAPRO schaarliften worden volledig in Nederland ontwikkeld en geproduceerd door STAPRO liften. U hebt dus direct contact met de specialisten die uw schaarlift maken.

Schaarlift op maat

Bij STAPRO kunnen alle schaarliften volledig op maat gemaakt worden. Hierdoor is de schaarlift optimaal geschikt voor uw specifieke situatie.

Hoge kwaliteit tegen scherpe prijs

STAPRO hanteert zeer hoge kwaliteitsnormen voor haar schaarliften. Daarnaast koopt u bij STAPRO een schaarlift direct van de fabrikant. Hierdoor heeft u altijd een schaarlift van hoge kwaliteit tegen de beste prijs.

Betrouwbare schaarlift met lange levensduur

De hoge kwaliteitsnormen van STAPRO zorgen ervoor dat de schaarliften van STAPRO langer meegaan een betrouwbaarder zijn.

STAPRO schaarliften

Volledig in Nederland ontwikkelde en geproduceerde schaarliften

De schaarliften van STAPRO worden geheel in Nederland door STAPRO liften ontwikkeld en geproduceerd. Voor onze schaarliften gebruiken wij alleen Europese kwaliteitsonderdelen van gerenommeerde A merken. Hierdoor zijn de schaarliften van STAPRO betrouwbaar en hebben de schaarliften een zeer lange levensduur.

schaarliften
schaarliften buiten

Een schaarlift geschikt voor elke situatie

Bij STAPRO begrijpen we dat elke klant specifieke wensen heeft en dat elk project uniek is.

De schaarliften van STAPRO zijn daarom in vrijwel alle afmetingen te leveren met diverse opties voor optimaal gebruiksgemak. Er zijn daarnaast ook enkele standaardiseerde schaarlift modellen welke efficiënt en snel geproduceerd kunnen worden. Vrijwel al onze schaarliften kunnen overal en binnen 1 dag geplaatst worden door het innovatieve en modulaire ontwerp.

Prijs van een schaarlift

Het grootste deel van de kostprijs van een schaarlift wordt bepaald door het hefvermogen en de afmetingen. Daarnaast bepalen de benodigde opties ook een aanzienlijk deel van de prijs van een schaarlift. Bij STAPRO koopt u direct van de fabrikant en heeft u dus altijd de beste prijs voor uw schaarlift. Neem contact op met een van onze specialisten voor een vrijblijvende offerte en prijzen van onze schaarliften.

schaarlift
elektrische schaarlift auto

Een schaarlift met de techniek van de toekomst

De schaarliften van STAPRO zijn leverbaar met frequentie geregelde pompen waardoor het stroom verbruik lager is. Door het innovatieve ontwerp met soft start en soft stop gaat de constructie van een STAPRO schaarlift daarnaast ook langer mee. Alle schaarconstructies van STAPRO schaarliften worden middels de nieuwste FEM computermodellen op vermoeiing geoptimaliseerd en kunnen hierdoor een hogere belasting aan.

Veilige schaarlift

Alle STAPRO schaarliften worden volgens de laatste normen en richtlijnen ontworpen en geproduceerd. De schaarliften worden hierbij voorzien van alle benodigde veiligheidsmaatregelen zoals een knelbeveiliging met veiligheidsmodule. Zo bent u verzeker van een veilige schaarlift. Al onze schaarliften worden met CE certificaat opgeleverd en gekeurd waardoor een extra liftkeuring niet verplicht is. Bij oplevering worden alle schaarliften van STAPRO voorzien van uitgebreide documentatie met onderhoud en keuringsboek. Zo blijft de veiligheid van de schaarlift ook na plaatsing op het hoogste niveau.

veilige schaarlift kopen
goederenlift

Persoonlijk advies over een STAPRO schaarlift

Als u bij STAPRO een schaarlift heeft aangeschaft komen onze vakmensen de schaarlift op locatie inmeten en een bouwcontrole uitvoeren. Zo weet u zeker dat uw schaarlift perfect past. Hierna  wordt de volledige schaarlift door onze engineers in 3D uitgetekend. Deze tekeningen worden voordat de productie start altijd met u doorgesproken om er zeker van te zijn dat alles volledig naar wens is. Nadat de schaarlift in onze eigen fabriek in Nederland geproduceerd is wordt deze op locatie geïnstalleerd. Voor de installatie op locatie beschikt STAPRO over eigen monteurs welke in bezit zijn van alle nodige certificaten en VCA. Ook na de installatie van uw schaarlift kunt u op ons blijven rekenen. Zo kunnen wij al het onderhoud en keuren van uw schaarliften verzorgen zodat u jarenlang probleemloos gebruik kunt maken van uw schaarlift. Benieuwd naar de mogelijkheden van een schaarlift voor uw situatie? Onze deskundige specialisten geven graag een persoonlijk advies.

Daarom kiest u voor een schaarlift van STAPRO

Vrijblijvend gesprek?

STAPRO direct benaderen

Offerte aanvragen

Vul het onderstaande formulier in, we nemen zo snel mogelijk contact met u op.