Autolift

Kies voor kwaliteit met STAPRO autoliften, geheel door ons ontwikkeld en geproduceerd in Nederland. Modulair ontwerp voor elke situatie. Volledig elektrische autolift.

Autoliften

Autoliften

Een STAPRO autolift is de ideale manier om uw auto of caravan veilig, efficiënt en snel tussen twee of meerdere verdiepingen te verplaatsen. Of het nu gaat om een luxe woonhuis, een autoshowroom, een garage autolift, een caravanstalling of een parkeerkelder, de maatwerk autoliften van STAPRO zijn geschikt voor elke situatie.

Wat zijn uw voordelen van een STAPRO autolift?

In Nederland geproduceerde autolift

Alle STAPRO autoschaarliften worden volledig in Nederland door STAPRO ontwikkeld en geproduceerd. U hebt dus direct contact met de autolift specialisten die uw autolift bouwen.

Unieke techniek

De autoliften van STAPRO hebben unieke techniek zodat ze langer mee gaan en minder stroom verbruiken.

Ruimtebesparende Autolift

Een autolift van STAPRO is optimaal geschikt voor uw specifieke locatie doordat alle autoliften bij STAPRO volledig op maat gemaakt kunnen worden.

Hoge kwaliteit tegen scherpe prijs

De autoliften van STAPRO zijn van een zeer hoge kwaliteit doordat STAPRO hoge kwaliteitsnormen hanteert. Daarnaast koopt u een autoschaarlift bij STAPRO direct van de fabrikant. Hierdoor heeft u altijd de beste prijs voor uw autolift.

STAPRO autoliften

Volledig in Nederland ontwikkeld en geproduceerd

De STAPRO autoliften zijn van hoge kwaliteit en worden geheel door STAPRO liften ontwikkeld en geproduceerd in Nederland. Door het slimme modulaire ontwerp van de STAPRO autoliften kunnen deze liften in vrijwel alle afmetingen en met veel opties uitgevoerd worden. Het is daarnaast ook mogelijk om te kiezen uit een van onze standaard modellen welke snel en efficiënt geproduceerd kunnen worden.

schaarliften
autolift met dubbele schaar

Sterk en betrouwbaar

Een STAPRO auto lift is voorzien van een zwaar uitgevoerde constructie voor een lange levensduur en hoge stabiliteit. Door het gebruik van A-Kwaliteit componenten bent u verzekerd van een lange levensduur van de autolift. Een standaard autolift wordt uitgevoerd met enkel schaarpakket waardoor deze een lage bouwhoogte heeft. Om een grote hefhoogte te overbruggen kan de STAPRO autolift worden uitgevoerd met dubbel schaarpakket.

Efficiënt parkeren in luxe

Met een STAPRO autolift voor thuis is het mogelijk om uw kostbare auto veilig en efficiënt onder uw woning te parkeren. U bespaart ruimte en uw auto is beschermd tegen diefstal, vandalisme en noodweer.

Daarnaast zorgt het dubbel parkeerdek ervoor dat u maximaal gebruik maakt van de beschikbare ruimte door een ondergrondse garage. De STAPRO autolift is volledig op maat uit te voeren met diverse luxe opties zodat uw autolift perfect aansluit op uw woning en straatwerk.

autolift voor thuis
autolift

Autoliften met personen begeleiding

Voor het parkeren van auto’s in een parkeer kelder zijn de autoliften van STAPRO uit te voeren met personen begeleiding. Omdat de bestuurder tijdens het heffen of dalen in de auto kan blijven zitten is dit een efficiënte oplossing bij veelvuldig gebruik. Vaak worden dit type autoliften dan ook gebruikt in appartement complexen of parkeer garages. Voor de veiligheid van bestuurder en auto is deze autolift voorzien van veel extra veiligheden zoals lichtschermen. Daarnaast is mogelijk om de bouwkundige schachtdeuren door de autolift te laten aansturen voor een eenvoudige bediening.

Veiligheid voorop

Onze autoliften worden volgens de nieuwste richtlijnen en normen ontworpen en geproduceerd zodat u verzekerd bent van een veilige verdiepingslift voor auto’s. Daarnaast worden al onze autoliften met een CE certificaat geleverd en gekeurd waardoor een extra liftkeuring niet verplicht is.

Om de veiligheid ook na plaatsing op topniveau te houden wordt bij al onze autoliften uitgebreide documentatie met een onderhoud en keuringsboek geleverd. Verder kunnen onze autoliften uitgevoerd worden met knelbeveiliging en laser beveiliging voor maximale veiligheid van auto en gebruiker.

schaarlift auto afscherming
goederenlift

’Krijg persoonlijk advies over de STAPRO autoliften

Voor een vrijblijvende offerte of meer informatie over de mogelijkheden van onze STAPRO autoliften kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze ervaren vakmensen geven u graag een passend advies.

Indien u bij ons een autolift aanschaft komen wij de goederenlift op locatie inmeten en een bouwcontrole uitvoeren. Daarna tekenen onze engineers de autolift volledig in 3D uit. De tekeningen worden voor productie altijd met u doorgesproken om er zeker van te zijn dat alles volledig naar wens is.

Na het produceren van de autolift in onze eigen fabriek in Nederland kan de autolift op locatie geïnstalleerd worden. Voor installatie op locatie beschikt STAPRO over eigen monteurs welke in bezit zijn van de nodige certificaten en VCA. Ook na installatie kunt u op ons rekenen. Zo zit er op al onze autoliften minimaal 1 jaar volledige garantie en kunnen wij ook het onderhoud en keuren van uw autolift verzorgen indien gewenst.

Daarom kiest u voor een autolift van STAPRO

Autolift reviews

De STAPRO Autoliften krijgen van 4 klanten een gemiddelde score van 5 uit 5.
Wil je weten waarom ze zo tevreden zijn? Bekijk dan onze reviews hier!

Vrijblijvend gesprek?

STAPRO direct benaderen

Offerte aanvragen

Vul het onderstaande formulier in, we nemen zo snel mogelijk contact met u op.