Caravan liften

Kies voor kwaliteit met caravan liften van STAPRO, volledig ontwikkeld en geproduceerd in Nederland. Modulair ontwerp voor elke situatie. 

Caravan liften

Caravan liften

Een camper of caravanlift wordt ook wel een schaarlift voor een caravan of camper genoemd. Dit is een efficiënte oplossing om uw caravan of camper snel en veilig tussen verdiepingen te verplaatsen.

De maatwerk liften van STAPRO zijn geschikt voor elke situatie. Of het nu gaat om een kleine showroom of grote caravanstalling.  Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw situatie? Neem nu contact op met onze specialisten!

Wat zijn uw voordelen van een STAPRO caravanlift?

Ruimtebesparend

Alle STAPRO caravan liften worden volledig op maat gemaakt. Hierdoor is de lift optimaal geschikt voor uw specifieke locatie. In vergelijking met een hellingbaan bespaart u met een caravanlift al snel 70% aan kostbare ruimte.

Volledig in Nederland geproduceerd

De caravan liften van STAPRO worden volledig in Nederland ontwikkeld en geproduceerd. Bij STAPRO hebt u dus direct contact met de specialisten die uw caravanlift produceren en plaatsen.

Laag stroomverbruik

Bij STAPRO hebben we een unieke techniek ontwikkeld. Hierdoor verbruikt uw caravan lift minder stroom en heeft hij een langere levensduur.

Hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs

De liften van STAPRO zijn van zeer hoge kwaliteit doordat wij zelf produceren en hoge kwaliteitsnormen hanteren. Daarnaast koopt u de caravan lift direct bij de fabrikant. Hierdoor bieden wij de hoogste kwaliteit voor de beste prijs.

STAPRO caravan liften

Volledig in Nederland ontwikkeld en geproduceerd

STAPRO ontwikkelt en produceert alle caravanliften volledig in Nederland. Dit gebeurt allemaal in onze eigen fabriek in Reusel. Doordat we in eigen fabriek produceren, hebben wij alle onderdelen altijd op voorraad. Daarnaast kunnen we door onze eigen productie vrijwel elke gewenste afmeting voor een caravanlift realiseren. Onze caravan liften zijn beschikbaar vanaf een lengte van 5 meter tot wel 20 meter. Zo zit er altijd de juiste afmeting tussen voor uw specifike situatie.

schaarliften
autolift met dubbele schaar

Sterk en betrouwbaar

De liften van STAPRO zijn uitgerust met een zwaar schaarpakket. Dit zware schaarpakket heeft een hefvermogen van 2 ton tot wel 20 ton. Hierdoor is geen caravan of camper te zwaar voor de liften van STAPRO. De caravan lift kan worden uitgerust met 2 of 4 cilinders. Daarnaast worden al onze liften op sterkte en stijfheid doorgerekend. Hierdoor zijn onze liften van hoge kwaliteit. Bij STAPRO maken wij gebruik van een unieke techniek. Door deze techniek verbruikt de lift minder stroom en heeft hij een langere levensduur.

goederenlift

Persoonlijk advies

Wilt u graag meer informatie of een vrijblijvende offerte? Neem dan gerust contact op met onze ervaren vakmensen voor een passend advies. Zodra u bij ons een caravanlift aanschaft komen wij hem op locatie inmeten en een bouwcontrole uitvoeren. Daarna tekenen onze engineers hem volledig uit in 3D. Deze tekeningen spreken we voor de start van de productie met u door. Zo is alles altijd volledig naar wens. Na het produceren van de lift in onze eigen fabriek in Nederland, wordt hij op locatie geïnstalleerd. Hiervoor beschikt STAPRO over eigen monteurs die in bezit zijn van de nodige certificaten en VCA. Ook na de installatie kunt u op ons rekenen. Daarnaast kunnen wij ook het onderhoud en het keuren van de lift verzorgen, indien gewenst.

Daarom kiest u voor een caravanlift van STAPRO

Vrijblijvend gesprek?

STAPRO direct benaderen

Offerte aanvragen

Vul het onderstaande formulier in, we nemen zo snel mogelijk contact met u op.