Zelfdragende goederenliften

Zelfdragende goederenlift

Een zelfdragende Goederenlift is de ideale oplossing indien u de lift midden in een ruimte wil zetten zonder dat deze aan de verdiepingsvloer bevestigd mag worden. Daarnaast heeft dit type goederenlift een volledig gesloten liftschacht waardoor de lift extra veilig is voor de gebruiker. Om ook een optimale veiligheid voor de producten te garanderen is deze lift ook uit te voeren met een volledig gesloten liftkooi. Daarnaast is de liftschacht van dit type goederenlift ook naar wens af te werken met bijvoorbeeld glazen of dichte panelen in plaats van veiligheidsgaas.

Onze zelfdragende goederenliften

Wat u mag verwachten van STAPRO als partner.

De focuspunten bij STAPRO zijn het aanbieden van een totaalpakket voor onze klant, en een hoge deskundigheid binnen elke stap van dit proces. Samen met een team van acht vakmensen verzorgt STAPRO het proces van ontwerp tot aan het onderhoud van uw zelfdragende goederenlift. Hierbij maken wij eerst een afspraak op locatie met u, zodat we een compleet beeld krijgen waar het ontwerp aan moet voldoen en over welke uitdagingen ons team zich mag buigen.

STAPRO beschikt over eigen engineering met de nieuwste 3D cad software. Hiermee kunnen wij zelf voor de veiligheid instaan en wordt uw zelfdragende goederenlift op maat ontworpen. Het plaatsen van de lift wordt ingepland in overleg met u, of één van uw collega’s. Na installatie verzorgen wij ook service en onderhoud op de door ons geïnstalleerde liften, wat wij voor alle klanten beheren.

De voordelen van een zelfdragende
goederenlift bij STAPRO

Deskundigheid van
A tot Z

Ontwerp gericht op uw wensen en locatie.

Ook uw partner na plaatsing.

Een team leergierige vakmensen

Meer infomatie

Vul het onderstaande formulier in, we nemen zo snel mogelijk contact met u op.