Zelfdragende goederenlift
Zelfdragende goederenlift

Een STAPRO goederenlift is de ideale oplossing om uw goederen veilig, efficiënt en snel tussen twee of meerdere verdiepingen te verplaatsen. Onze zelfdragende goederenliften zijn perfect om te plaatsen midden in een ruimte of als er geen bevestigingsmogelijkheden zijn aan het gebouw of de verdieppingsvloer. De vrijstaande liftschacht van een STAPRO zelfdragende goederenlift kan worden afgewerkt met veiligheidsgaas of dichte panelen naar uw wensen

Zelfdragende STAPRO goederenliften

Volledig in Nederland ontwikkeld en geproduceerd

Een STAPRO zelfdragende goederenlift is van hoge kwaliteit en wordt geheel door STAPRO liften ontwikkeld en geproduceerd in Nederland. Door het slimme modulaire ontwerp van de STAPRO zelfdragende goederenlift kan deze lift dan ook in vrijwel alle afmetingen en met veel opties uitgevoerd worden. Het is daarnaast ook mogelijk om te kiezen uit een van onze standaard modellen welke snel en efficiënt geproduceerd kunnen worden.

Maximale stabiliteit

De STAPRO zelfdragende goederenlift is voorzien van een zelfdragende liftschacht met dubbelzijdige ophanging. Dit zorgt er voor dat deze lift zeer stabiel is, zelfs bij grote afmetingen. Doordat het zelfdragende liftframe helemaal vrijstaand en stand-alone kan worden toegepast is de goederenlift later zelfs nog eenvoudig te verplaatsen. De STAPRO zelfdragende goederenliften worden volledig geassembleerd in de STAPRO liften fabriek zodat de installatie op locatie snel en makkelijk verloopt.

Geen bouwkundige aanpassingen

Doordat de STAPRO zelfdragende goederenlift een zelfdragende liftschacht heeft zijn er meestal geen bouwkundige aanpassingen nodig. Daarnaast hebben de STAPRO zelfdragende goederenliften een zeer lage bouwhoogte waardoor een liftput niet noodzakelijk is en er met een bijgeleverde oprijplaat gewerkt kan worden. Ook de besturing en aandrijving is op een slimme manier geïntegreerd waardoor een aparte machinekamer overbodig is. De liftschacht kan zelfs uit meerdere losse delen worden opgebouwd zodat deze door een gat in de verdieppingsvloer kan worden geplaatst. De bouwkundige aanpassingen voor een STAPRO zelfdragende goederenlift zijn daardoor minimaal waardoor u kosten bespaard.

Techniek van de toekomst

De STAPRO zelfdragende goederenliften zijn verkrijgbaar met volledig elektrische aandrijving en zijn dus zonder hydraulische componenten. Door de innovatieve volledig elektrische aansturing met frequentieregeling zijn deze liften stiller, sneller en schoner. Daarnaast bespaart u op onderhoudskosten en is het stroomverbruik lager. Door het gebruik van A-Kwaliteit componenten bent u verzekerd van een lange levensduur van de goederenlift.

Veiligheid voorop

Onze goederenliften worden volgens de nieuwste richtlijnen en normen ontworpen en geproduceerd zodat u verzekerd bent van de veiligste werkomgeving. Daarnaast worden al onze goederenliften met een CE certificaat geleverd en gekeurd waardoor een extra liftkeuring niet verplicht is.

Om de veiligheid ook na plaatsing op topniveau te houden wordt bij al onze goederenliften uitgebreide documentatie met een onderhoud en keuringsboek geleverd. Verder kan er gekozen worden voor een lage hefkooi of volledig afgeschermde hefkooi om ook uw goederen maximale bescherming te bieden

Krijg persoonlijk advies over de STAPRO goederenliften

Voor een vrijblijvende offerte of meer informatie over de mogelijkheden van onze STAPRO goederenliften kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze ervaren vakmensen geven u graag een passend advies.

Indien u bij ons een goederenlift aanschaft komen wij de goederenlift op locatie inmeten en een bouwcontrole uitvoeren. Daarna tekenen onze engineers de goederenlift volledig in 3D uit. De tekeningen worden voor productie altijd met u doorgesproken om er zeker van te zijn dat alles volledig naar wens is.

Na het produceren van de goederenlift in onze eigen fabriek in Nederland kan de goederenlift op locatie geïnstalleerd worden. Voor installatie op locatie beschikt STAPRO over eigen monteurs welke in bezit zijn van de nodige certificaten en VCA. Ook na installatie kunt u op ons rekenen. Zo zit er op al onze goederenliften minimaal 1 jaar volledige garantie en kunnen wij ook het onderhoud en keuren van uw goederenlift verzorgen indien gewenst.

Meer infomatie

Vul het onderstaande formulier in, we nemen zo snel mogelijk contact met u op.